Postare prezentată

Etica capitalistă și spiritul ortodoxiei

"Biserica fiind sobornicească în toate părțile sale, fiecare dintre mădularele sale - nu numai clerul, ci și fiecare laic - este chemat...

marți, 23 iulie 2013

Unde gresesc românii...

... sau mai bine zis ce are poporul asta de e strâmb?


1. Câţi absolvenţi de ASE (Academia de Studii Economice) ştiu să deducă TVA dintr-un preţ?

2. Câţi absolvenţi de ASE (Academia de Studii Economice) ştiu care sunt rubricile unei facturi? Dar al unui aviz de însoţire a marfii? Dar care este diferenţa dintre cele două?

3. Cum se face că 1% din populaţia României a absolvit ASE-ul şi economia e la pământ? (Bibliografie: http://www.gandul.info/interviurile-gandul/ase-la-100-de-ani-interviu-cu-rectorul-pavel-nastase-1-din-populatia-romaniei-a-absolvit-ase-ul-cum-a-aparut-si-cand-se-va-incheia-criza-economica-10713270)

4. Cum se face că de când au înflorit facultăţile de drept este din ce în ce mai multă corupţie?

5. Cum se poate ca în ţara în care fondatorul de şcoală sociologică, Dimitrie Gusti, s-a ocupat în special de civilizaţia rurală românească (a facut şi un muzeu al satului), să nu se găsească soluţii la problema ţăranilor, sau cum şi-or mai zice cei care înca mai stau la ţară?

6. Şi ca să nu mă lungesc, că s-ar putea să nu termin niciodată, cum... (Doamne, iarta-mă!) partidul care se vrea stindardul dreptei (elitiste!) se numeşte Mişcarea populară! Şi mai e facut şi de absolvenţi de studii sociale!

Un comentariu:

V spunea...

1. Stiu dar nu vor.
2. Stiu dar nu-i intereseaza.
3. A cazut bila de pe ASE.
4. Regula de 3 simpla aplicabila la pct 1 ne duce la acest rezultat. Cand erau mai putini magistrati, judecatori etc, era mai putina coruptie. Amu s-au inmultit dreptii, se inmultira si stangii....
5. Taran esti tu ba.
6. Cum se face ca un partid ce se vrea salvatorul poporului si de stanga liberala a bagat in cacat tara incepand vanzarea acesteia din 90?