Postare prezentată

Etica capitalistă și spiritul ortodoxiei

"Biserica fiind sobornicească în toate părțile sale, fiecare dintre mădularele sale - nu numai clerul, ci și fiecare laic - este chemat...

marți, 16 februarie 2016

Ce îi omoară pe bebelușii din Argeș

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3874978/


Linkul de mai sus este site-ul unei agenții guvernamentale a Statelor Unite.
Dincolo de cauza directă, ceea ce îi omoară pe acești copii este nesimțirea celor care au strigat în Piață "corupția ucide".


UPDATE 29.02.2016

http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/GRAV-O-investigatie-independenta-acuza-Ministerul-Sanatatii-de-musamalizarea-cauzelor-reale-ale-mortii-celor-trei-copii-din-Arges-Se-incearca-punerea-deceselor-in-carca-personalului-medical-din-Pitesti-sau-a-unor-bacterii-fictive-130553

39 de comentarii:

V spunea...

Viliu: iata ce apare cand deschid linku' tau: This page can’t be displayed

•Make sure the web address http://www.ncbi.nlm.nih.gov is correct.
•Look for the page with your search engine.
•Refresh the page in a few minutes.






Fix connection problems

In alta ordine de idei ce treaba au cei din piata care striga indifferent ce striga, atat timp cat nu striga ca bebelusii s-au sinucis prin autoasfixiere? Coruptia e buna? Coruptia nu ucide? E nasol ca unii au strigat asta? Unde vezi tu nesimtirea celor care au strigat "Coruptia ucide"??? Daca copchilu' teu murea ars, mai comentai cu nesimtirea-ti caracteristica? Daca copchilu' teu moare din cauza coruptiei din sistem tu o sa stai in casa, cuminte? Probabil ca da, esti genul.

Viliu spunea...

@V: Tu ai o problemă cu browserele sau cu calculatorul. Nu am inventat eu acel link, nici nu l-am găsit din proprie inițiativă. L-a găsit altcineva, mi l-a trimis și eu l-am pus aici, după ce l-am citit.

În altă ordine de idei, corupția nu este imediat ceea ce vrei tu să fie corupție; sau cei care au ieșit în Piață. Ceea ce pentru tine poate însemna corupție, pentru alții este un modus vivendi. Depinde la ce legi te raportezi, la alea scrise de alții pentru tine sau la alea ale bunului simț. Deci corupția este bună sau nu este bună, nu este o întrebare validă, este o întrebare falsă menită să zăpăcească mințile. Seamană cu sofismul bolșevic (http://branza.blogspot.ro/search?q=bol%C8%99evic)

Și acum să îți spun unde e nesimțirea celor care au strigat "corupția ucide". După cum vezi nu am folosit alte cuvinte, ci "nesimțirea", adica lipsa de simțire. Pentru că dacă cei morți in Colectiv, cu o singură excepție, cea a femeii de serviciu, erau acolo pentru ca au vrut ei să fie acolo, și nu erau în lipsă de discernămant ca să nu poată înțelege ce consecințe pot avea niște artificii într-o incintă închisă cu o singură ușă de evacuare (doar că le-a fost mai comod să nu gandească, adică să nu fie responsabili față de ei înșiși), spre deosebire de aceștia, copiii (și părinții) care suferă nu au avut nici o clipă de ales, ei au fost obligați de sistem să sufere și să moară. Iar pentru ei nu strigă nimeni, nu iese nimeni să ceara socoteala unui sistem care omoară legal și obligatoriu ca sa-și mențina status quo-ul și să facă bani de pe urma acestor morți și suferințe. Văd că indignații de serviciu nu se mai indignează.

Viliu spunea...

@V:

Hepatitis B Vaccine-Associated Atypical Hemolytic Uremic Syndrome
Hepatit B Aşısı ile İlişkili Atipik Hemolitik Üremik Sendrom
Zekai Avcı,1 Cengiz Bayram,2 and Barış Malbora3,*
Author information ► Article notes ► Copyright and License information ►
Go to:
TO THE EDITOR
Hemolytic uremic syndrome (HUS) is one of the common causes of acute renal failure in children and is characterized by microangiopathic hemolytic anemia and thrombocytopenia. About 5% to 10% of all HUS cases in children are non-diarrheal HUS (atypical HUS) [1,2]. Many triggering causes of atypical HUS, such as non-enteric infections, viruses, drugs, systemic diseases, glomerulopathies, malignancies, transplantations, and pregnancy, have been identified [1,2,3,4]. Here we report a patient who developed atypical HUS after a hepatitis B vaccination.


Ai mai sus ceea ce poti găsi la adresa din link.

V spunea...

Sunt nesimtiti pentru ca si-au strigat durerea in strada indiferent de rahaturile cu care argumentezi tu? Cum poti sa judeci niste oameni care au murit, fie ca au intrat benevol sau nu acolo? Dupa logica ta proasta, amu n-ar mai trebui sa merg cu masina ca poate intra un TIR in mine. Iar matale n-ar trebui sa te mai joci la computer, desi numesti asta scris, pentru ca poate te curentezi. N-ai raspuns totusi la ultima intrebare. Nu , stai, nu-mi raspunde. S-ar putea sa te doara reactia mea si sa faci infarct. Stai cuminte in banca ta si asteapta pe altii sa-ti rezolve coruptiile.

Viliu spunea...

@V: Ce durere vorbesti, omule? Durerea cui? Sau pe româneşte: durerea în cur de alţii. Că nu rudele celor morţi au declanşat jihadul de la Universitate. Aia îşi plângeau morţii şi aveau grijă de cei răniţi. Asta spune ceva despre ordinea de priorităţi a celor care fac gălăgie în ţara asta. Iar copiii nu fac parte din ea, ci doar mofturile lor de moment. Şi nu eu îi judec pe cei din Colectiv, ei s-au judecat singuri când au intrat acolo. Doar sentinţa a venit din altă parte. Dar nu mă aştept să poţi face o diferenţă, înţelegând ce am spus.

...deşi în natura ta, ca orice om, eşti totuşi bun.

V spunea...

Jihad la Universitate? Te uiti la A3? Daca un protest pasnic il numesti jihat, atunci cand au venit minerii tai ce-a fost? Iar in privinta Colectivului scuza-ma monsher dar esti un dobitoc. Mie mi-a murit cineva acolo. Care a intrat de buna-voie la concert si n-a iesit de buna-voie incercand sa-si salveze semenii. Insa cand vad oameni ca tine imi vine sa-i spun, acolo unde e, intr-o berarie cereasca, ca intr-o viata viitoare sa nu mai faca greseala sa-si salveze semenii. Poate salveaza un .......ca tine. Sunt convins ca n-o sa ma bage in seama si va face la fel ca aici. Asta face diferenta intre cei care FAC si cei care dau din gura prosteste ca tine.

Viliu spunea...

@V: Nasol. Dacă tu în loc să fii lângă cei care au avut de suferit ai preferat să-l dai jos pe Ponta ieșind la Universitate, atunci ce să mai spun eu aici, ai argumentat tu suficient.

Da, mă uit (și) la A3.

...și mă întreb cine ne poate scăpa de sistemul ăste necorupt, corect după lege, care ne omoară copiii ca să câștige bani din munca părinților celor pe care îi omoară. Dacă era un sistem corupt, era mai simplu: dai o șpagă, semnezi că ai făcut vaccinul și scapi copilul cu viață. CORUPȚIA POATE SALVA VIEȚI.

V spunea...

Rastalmacesti vorbe in stil comunist.
Am fost langa cei care au avut de suferit. Nu l-am dat eu jos pe Tonta la Universitate. Din cate stie o tara, si-a dat demisia la si din Guvern. Daca era dupa mine altceva ii faceam. Asa ca amice, mananci biomasa.

Se vede ca te uiti (si) la A3. Celalalt post la care te uiti e Romania TV.

Iar mananci biomasa pentru ca eu am zis ca sistemul e corupt, citez din mine: Coruptia e buna? Coruptia nu ucide? E nasol ca unii au strigat asta? Unde vezi tu nesimtirea celor care au strigat "Coruptia ucide"??? Daca copchilu' teu murea ars, mai comentai cu nesimtirea-ti caracteristica? Daca copchilu' teu moare din cauza coruptiei din sistem tu o sa stai in casa, cuminte? Probabil ca da, esti genul.

Inca ceva, ai inceput sa faci spume cand copiii ceia s-au imbolnavit si murit. Asta ptr ca te simti vizat, ai copii. Cand altcineva iti cerea simt civic o dedeai de pereti cum o dai si acum. N-ai facut nimic atunci, pentru alte cauze. Acum te roade, dar iar nu vrei sa faci TU ceva. TU vrei sa faca altii in timp ce consideri ca daca dai cu picsu pe bleog ai facut ceva. In stilu asta fermierul arunca samanta pe geam, din camera si pe urma sa mira ca n-a rodit ogoru decat in fata casei. Noroc ca taranul e mai destept.

Final: m-a rugat la un moment dat un preten egzact stilu tau de malnutrit civic, sa ma implic semnand nush ce petitie ptr un patinoar pentru copii, fii-su practicand hockeyul insa neavand unde aluneca. Tie ca si lui i-am spus: cand v-am rugat sa va implicati,nu ptr mine,ptr copiii vostri nu v-ati bagat.Eu n-am copii asa ca ma doare la brisca de viitor. Prafu' s-aleaga dupa mine, ceea ce probabil se va intampla. Din partea mea sa vina Irod si sa dea lege pentru prunci ca nu voi misca un desht. Asta ptr ca malnutritii civic de parinti se trezesc cand e prea tarziu.

Viliu spunea...

@V: Stai linistit. Nu vreau sa faci nimic pentru mine sau în numele meu. În special nu vreau să ieşi cumva la Universitate să strigi ceva. Chiar nu vreau. Şi nici nu cred că ai facut-o pentru alţii când ai făcut-o. În mod sigur, pentru mine n-ai făcut-o, poate împotriva mea. Ideea era, este şi va rămâne, că ţie şi celor care au ieşit la Universitate ca să nu mai ucidă corupţia vă pasă mai mult de şpaga dată/luată de cel de lângă tine, decât de viaţa unor copii, care prin definiţie, nu pot mărturisi nimic pentru ei înşişi. De asta cineva trebuie să vorbească pentru ei, fără să aştepte să-i întoarcă cineva serviciul.

Da, ştiu, ai principii sănătoase şi te ţii de ele. Dar cel mai sănătos principiu e să renunţi definitiv la orice principiu şi să vezi lucrurile aşa cum sunt ele, nu după şabloanele principiilor. Îţi doresc sincer să ai ocazia să vezi că acolo unde sistemul e greşit CORUPŢIA POATE SALVA VIEŢI, pentru că ea corectează sistemul. Sincer, nu corupţia i-a omorât pe cei din Colectiv, ci incendiul. Sistemul nu dă foc, corupţia nu incendiază. Poate doar prostia sau o mână criminală. În schimb sistemul ucide copii şi destramă familii chiar şi atunci când funcţionează după regului, sau mai ales atunci. Atunci când suferinţa nu strică armonia sistemului vad că nici tu nu eşti tulburat. Şi asta e rău, e tare rău.

V spunea...

Bravo. Sa traiasca coruptia ca salveaza vieti. Sa-ti dea Dumnezeu, dar stai, de ce sa-ti dea El cand tu iti dai, tu ti-o faci cu mana si cu votul tau, deci sa-ti dai ceea ce meriti si propagi: coruptie, mizerie si durere. Cat despre copii, in primul rand cred ca cei care trebuie sa se ingrijoreze de suferinta lor sunt parintii. Daca nu fac nimic sunt niste .....nu gasesc cuvinte. Cat despre mine si suferinta pentru copiii altora mergi pe strada ailanta. Nu eu am participat la sistemul care a adus la asta, ci tu (parintele). Nu eu laud coruptia care cica salveaza vieti, acum, dar va ucide inzecit mai incolo. Cum spuneam, ma doare la brishca ta de ce se va intampla cu copiii natiei asta. Eu unul am voie sa spun si sa fac asta. Au cumva nu vrei sa-ti platesc io spagile date pentru copiii tai?

V spunea...

Despre copiii natiei, cateva comentarii, si nu din Piata U.

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_42671/Ce-p%C4%83rere-ave%C8%9Bi-de-propunerea-de-a-acorda-o-indemniza%C8%9Bie-pentru-mamele-eroine.html

Deci, vrei sa-ti platim indemnizatiile si spagile, noi cestilanti? Cu sau fara copii, doar ptr ca nu faci nimic pentru viitorul copiilor tai? Zât. Miroase parchetu'.

Viliu spunea...

Nu, nu vreau sa-mi platesti tu mie nimic. Tu, daca ai avea ce, ai plati impozite la stat. Care stat, in functie de cum se vede pe el insusi peste ceva ani si generatii, ar face ce crede de cuviinta cu banii primiti astfel. Si daca nu-ti convine, nu uita ca esti participant la acest stat vrei-nu vrei. Daca chiar nu vrei, renunta la cetatenie si pleaca. Du-te acolo unde statul care te va primi (daca te va primi) va face fix cum vrea muschii tai.

Nota bene: asta cu "banii mei" este o marota vehiculata pe net de cei cu mintea scurta, in sensul ca nu se uita prea departe; ca nu vor, nu ca nu pot, pentru ca le e mai comod asa. Daca statul (roman, chinez, american etc.) ar sta doar in impozitele pe care le platesc cetatenii obisnuiti, ar fi in faliment de muuuuult. Nu din impozitele pe venit ale cetatenilor se fac bugetele de stat. Nici macar cele locale. Asa ca stai linistit: chiar NU din banii tai mi se platesc mie alocatiile copiilor. Si nici nu mi se vor plati vreodata.

V spunea...

V, daca nu platesc impozite la stat asa cum sustii inseamna ca sunt "parazit" ceea ce dpmdv este foarte bine. E visul meu, sa nu mai platesc statului nimic, estimp fraierii sa plateasca ei. Dar, 2 fraze mai incolo imi reamintesti ca sunt "participant la acest stat vrei-nu vrei". Mai minte-lunga, esti vag ambiguu, incert si divagant.

Mai mult, continui delirul in frazele urmatoare. Unde ai citit tu in scrierile mele ca vreau ca statul sa faca ce vreau eu cu banii mei. Eu am scris doar despre parinti-copii si inconstienta( tembelism chiar) celor dintai. Trebuie sa moara niste prunci ca acesti malnutriti civic ce se pretind parinti sa sara in sus, sa vada ca sistemu' e putred. Dar, in loc sa iasa in piata, asa cum altii au iesit (pentru cauza lor) acesti "parinti" infiereaza pe cei ce au avut oo sa iasa in strada, ca nu ies pentru pruncii morti. Atat, si stau acasa bine-mersi asteptand ca altcineva sa le rezolva cauza. Iar daca "cineva" n-are treaba cu cauza lor si sta acasa, "cineva" devine nesimtit. Subnutriti civic din astia avem destui in tara.

Aceeasi malnutriti urla ca "renunta la cetatenie si pleaca". Pai daca am pleca toti care iesim in piata pentru cauza noastra, nu pentru a "parintilor" de dupa perdele, cine ti-ar mai plati monsher alocatiile? Ca din impozitele date statului nu ti le platesti singur. Nu iese, aritmetic. Deci da, si din banii mei iei tu alocatiile pentru copii. Dupa mintea ta ar trebui reinstituita taxa pe celibat.

V spunea...

Estimp, cat tu si altii ca tine steteati dupe perdele s-au mai imbolnavit murit niste prunci. Statul o da cotita cu motivele, cauzele si finalurile copiilor. Acelasi stat, prin reprezentanții sai, pontaiști veritabili, refuza sa demisioneze. Ba chiar micţioneazâ pe părinți sfidandu-i cu tupeu. E cald si bine după perdele

Viliu spunea...

@V: Uneori pare ca ai dreptate. Doar ca noi, ceilalti, actionam altfel, pentru ca nu suntem responsabili doar pentru noi si ce ne place noua. Bine, asta daca actionam, desigur. In ceea ce ma priveste, nu am cont de facebook ca sa am unde sa ma isterizez. Si nici nu imi fac.

V spunea...

Asa. Ian da-mi un exemplu de cum voi, ceilalti (care voi ceilalti sunteti astia?) actionati. Cine a pomenit de feisbuci? De ce sa te isterizezi pe feisbuci cand o poti face pe bleogul propriu, adicatelea. Un fel de tu centrezi tu dai cu capu si tot tu mori speranta dupa ce erai talent cand erai mic.

V spunea...

PS cu feisbuciu. Un om insemnat, nu mai stiu cine, spunea "traieste in ritm cu vremurile tale dar nu te lasa prostit de ele" citat din memorie. Personal nici eu nu agreez fbuci, dar cand aceste devine ziarul, radioul, tv-ul, parcul si strada moderne, cand aci se misca stiri si comentarii (uneori)importante nu vad de ce nu l-ar folosi oricine. Cu atat mai mult daca "oricine" are si ceva important de spus. Adicatelea domnu' Viliu, neshte comentarii d-ali tale ar ajunge mai repede la urechile multora. Pe acesti multora ti-i poti selecta monsher. Pe langa batutul campilor, matale mai spui si lucruri bune, adevarate si bine disecate/comentate. Ca vad ca aici e loc numai ptr doi.

Viliu spunea...

@V: Nu vad motivul insistentei pe acest subiect. Exista asociatii care fac lucrurile in mod legal, fara isterie feisbucista si care mai si reusesc sa rezolve din probleme. Problema ridicata de mine nu era reactia, nici lipsa de reactie in general, ci selectivitatea reactiilor. Si maniera. Si atitudinea celor care reactioneaza astfel fata de ceilalti.

Viliu spunea...

@V: PS: e suficient. Cine cauta gaseste. Si pe urma, verbul "a sta" desemneaza o actiune?

V spunea...

Selectivitatea e data de legea evolutiei, domnule. Si de posibilitatea lasata de El de a alege. Deci nu te poti baga-n sufletu' omului cum,ce si cand alege. Iti place sau nu, e alegerea lui. Iar cu maniera e cam la fel. La unu' de intelege doar de pumn nu te duci cu obrazu intors. Sau poate il dai pe unul sa te pocneasca. Ca p-al doilea nu mai apuci sa faci ceva cu el. Se mai numeste diplomatie, elegant vorbind. Cat despre atitudine, tocmai te-ai infierat.

V spunea...


Da, actiunea de a sta.

V spunea...

" Exista asociatii care fac lucrurile in mod legal, fara isterie feisbucista si care mai si reusesc sa rezolve din probleme". Alburnus Maior e una dintre ele. Sa-ti mai insir? Faci parte din vreuna? Te-ai implicat? Altfel decat sa te bleogesti aci? Nu ma insel dar chiar acestor asociatii te-ai adresat in postarea asta. Celor care demonstreaza in piete. Stii alta solutie legala? Revolutiile sunt legale? Desigur, statul dupa perdele este in ORICE societate legal, mai mult, te scuteste de obligatii. Poti sa dai cu gura bleaga oricand dupa aia. Osebire de aia care pica in piete.

Viliu spunea...

@V: Înțeleg. Tu numești chestia aia cu ieșirea în strada a istericilor de internet revoluție. Asta denotă o mare frustrare: ai lipsit de la marea adunare naționala din stradă in decembrie 1989, sau ai ajuns prea târziu.

Să-ți explic diferența: după cele două accidente consecutive de pe malul Dâmboviței între Vitan și Glina iar s-au isterizat unii (sau aceiași, mai degrabă) și zor-nevoie au ieșit în stradă să urle că lipsa parapeților ucide. Nene, acolo unde au sărit aia cu mașina în apă este șosea dreaptă! Nu lipsa parapeților i-a ucis, ci (in)abilitatea lor de a conduce mașina. Doamne ferește, accidente se întâmplă, și eu sunt zilnic pe șosea și știu că oricât de bun șofer ar fi, nu e nimeni scutit. Desigur, pentru apropiații celor morți este o tragedie, dar nu se iese în stradă pentru asta. Doar dacă...
Doar dacă te identifici cu cei care pot avea de suferit din asta. Doar dacă te vezi pe tine plonjând în Dâmbovița alergând cu mașina pe un drum drept și nu vrei să îți asumi nimic din partea ta de vină. Doar dacă vrei să te zbânțui noaptea într-un club dubios fără să îți asumi partea riscantă a trebii. Asta e diferența, V, că nu e revoluție cand te vezi pe tine imaculat. Nu e revoluție cand de fapt ieși pentru tine și nu pentru alții. În 1989 cei care au rămas în stradă au fost acolo ca murind ei să lase ceva pentru cei rămași în viață. Cei care ies acum în stradă ies ca să omoare ei pe oricine nu le oferă toate condițiile pentru ca ei să trăiască cum îi taie capul, în dispreț de ceilalți.

Înțelegi, V, de ce nu iese nimeni în stradă pentru micuții de la Marie Curie? Pentru că celor care ar ieși în stradă pentru ei înșiși nu le pasă de copii, nu se identifică cu copiii ori cu părinții lor, pentru că nu pot, asta ar însemna să se identifice cu niște oameni care nu mai trăiesc pentru ei înșiși, ci pentru copii lor, ceea ce aceștia exact nu fac, ei trăiesc doar pentru ei. Iar noi ceilalți care stam după perdea, nu ieșim pentru că nu suntem obișnuiți să cerem ceva pentru noi, dar în schimb putem face o revoluție. Când va fi cazul, când va fi momentul.

V spunea...

@ ai lipsit de la marea adunare naționala din stradă in decembrie 1989, sau ai ajuns prea târziu: dap, n-am mai ajuns sa-mi iau certificat.

@ după cele două accidente consecutive de pe malul Dâmboviței între Vitan și Glina iar s-au isterizat unii (sau aceiași, mai degrabă) și zor-nevoie au ieșit în stradă să urle că lipsa parapeților ucide: inabilitatea parintilor de a controla sistemul, de a-si impune punctul de vedere, taxele platite pentru sanatatea copchiilor si nu in ultimul rand sanatatea copiilor echivaleaza cu idiotii in linie dreapta de care spuneai.

@ În 1989 cei care au rămas în stradă au fost acolo ca murind ei să lase ceva pentru cei rămași în viață: ce au lasat? prosti care accepta sa moara copiii lor? idioti care voteaza tontisti? A3-isti? Basisti? Penelisti? Verzisti? Pardon moncher, meri de te plimba. Probabil ca asta mai faci si atat.

ASTA E TARE.
@Înțelegi, V, de ce nu iese nimeni în stradă pentru micuții de la Marie Curie? Pentru că celor care ar ieși în stradă pentru ei înșiși nu le pasă de copii, nu se identifică cu copiii ori cu părinții lor, pentru că nu pot, asta ar însemna să se identifice cu niște oameni care nu mai trăiesc pentru ei înșiși, ci pentru copii lor, ceea ce aceștia exact nu fac, ei trăiesc doar pentru ei. Iar noi ceilalți care stam după perdea, nu ieșim pentru că nu suntem obișnuiți să cerem ceva pentru noi, dar în schimb putem face o revoluție. Când va fi cazul, când va fi momentul.

Da' tu de ce nu iesi? Parintii de ce nu ies? Sunteti prosti sau imbecili? Ignoranti? Daca traiesti ptr copiii tai de ce votezi ptr cel mai prost viitor pe care-l poti vota? Haidade ca ma facushi sa ma cac pe mine de ras, iesiti voi parintii la revolutie. Pai pe asta se bazeaza ctr-ul. Pe voi, parintii carora va e frica sa iesiti si argumentati tampenii gen asta a ta. Cand va fi cazul, vei si veti sta dupa perdele. Ti-oi fi trait traiu la revolovitura dar N-AVEAI COPII. Acum ai si esti un dupa-perdele, ceea ce ei vor. Dovada ca nu mai iesi in strada si chiar in "strada" internet.

Stai linistit. Lozinca mea ramane: prafu sa se aleaga de voi. Nu meritati sa misc un desht. L-am mishcat de multe ori si am vazut reactia.




V spunea...

Fara cuvinte:

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-20841033-alerta-medicala-proportii-ministerul-sanatatii-ingenuncheat-geto-daci.htm?cfnl=

PS. Un link care se deschide in orice browser.
PPS. Esti sora cu oliviasteer?

Viliu spunea...

@V: bati apa in piua. Ai profilul perfect al celui care poate manipula masele, dar nu pe mine. Orice ar spune cineva tu o tii pe a ta ca si cum nimic nu te atinge. Poate ca intr-adevar, nu. Nu are rost sa mai dezbatem aici ceva, esti concentrat doar asupra a ce vrei tu sa spui. Cred ca daca ai fi jucator de sah, ai muta si dupa ce ai fi facut mat, dupa care ai spune tuturor ca tu esti cel care a ramas la masa, avand ultima mutare. Asa ca te las, inclusiv sa mai postezi cuvinte cuviincioase.

V spunea...

Ar fi mai simplu pentru amandoi daca ai recunoaste ca ai postat o prostie. Jucatorii de sah sunt fair-play si recunosc cand sunt batuti, poate si pentru ca este evident poate si pentru ca au educatia infrangerii si a recunoasterii acestui lucru. Ceea ce evident tie iti lipseste. Ti-am dat sah din prima si mat mat mat mat mat ulterior si tot nu recunosti ca ia postat si comentat prostii.

V spunea...

In continuare bebelusi mor. In continuare copii de scoala se imbolnavesc la scoala. In continuare stati dupa perdele. Mai tarziu, tot dupa perdele veti privi cum se drogheaza. Iar daca se va produce durerosul fapt veti da vina pe oricine numai pe voi nu.

V spunea...

Altii. Si voi tot dupa perdele. Se face o luna de cand se imbolnavesc si va mor copiii si voi mirositi parchetul in loc sa iesiti in strada. Rusine.

Viliu spunea...

@V: Nu pricep ce vrei. Vrei sa ies eu in strada? Vrei sa iasa altii? Constat ca esti anarhist, deci orice e bun, numai sange sa curga in strada. Atunci de ce nu iti chemi to'arasii de pe feisbuc sau tuiter. Am vazut ca sunt dispusi multi sa iasa in strada pentru toate prostiile, deci ar putea iesi si acum (cu atat mai mult), ca sa fii multumit.
Ca eu nu sunt. Am vazut ce a adus iesirea in strada. Cred ca oamenii normali ca mine au vazut si ei. Deci da, stam dupa perdele. Si ne uitam la A3 si la RTV. Multumit?

V spunea...

Sa ies EU pentru copiii TAI? Aia 3 milioane de espanioli care au iesit mai ieri in strada sunt anarhisti dupa parerea antenistilor-perdelari. Gogu, in democratie asa se manifesta nemultumirea. Si au si aia perdele si antene. Dar aia mai au si constiinta civica nu analfabeti civic ca cei ca tine.

Viliu spunea...

@V: Nu dragule, ti-am mai zis, ca nu e cazul sa iesi pentru mine sau copiii mei. Am zis sa iesi pentru tine, sa-ti satisfaci nevoile anarhiste, ale tale si ale celor deopotriva cu tine. Dar, de fapt, m-am inselat. De data asta anarhia se manifesta daca NU se iese in strada. cum spuneam, nu din dragoste pentru unii au iesit "colectivistii" in strada, ci din ura pentru altii. Astazi, aceeasi ura le spune sa stea in casa. Dragostea actioneaza fix invers. Noi astilanti, crestinii, am fi iesit in strada pentru tine, si stam dupa perdea pentru noi.

http://www.activenews.ro/externe/Mesajul-tulburator-al-unui-englez-catre-occidentali-dupa-atacul-din-Turcia-Ati-fost-Charlie-ati-fost-Paris.-De-ce-acum-nu-sunteti-Ankara-131086

V spunea...

Voi crestinii sunteti cam lasi. Vedeti-va-ti de curtea voastra si lasati vraja cu iesitul pentru altii. Daca crezi ca durerea provocata de moartea apropiatilor poate fi denumita ura n-am ce sa mai zic. Ai invatat la scoala crestina asta, presupun. Eu ce-ar trebui sa-ti zic acum? Sa dea El sa vezi si tu cum e sa-ti moara cine apropiat gen Colectiv? Sa vedem apoi ce faci? Te duci pe strada si strigi ca mai vrei fo cateva Colective sa-ti mai moara? Haida-de crestine, cum iti spuneam, gandirea ta crestina e streina de umanism. Era sa scriu "umanitate" dar mi-am adus aminte la timp cum umanitatea prin reprezentantii ei crestini a facut cateva genociduri de-a lungul timpului. Si cum azi, aceeasi umanitate crestina tace si inghite permitand alte grozavii. Deci mucles crestine, canta la alta masa, eventual catolica, sunteti frati intru rele in lumea asta.

Viliu spunea...

@V: Vai de tine. Te minti pe tine chiar si in ceea ce crezi ca simti. N-am la ce alta masa sa cant, aici, daca ai uitat, e chiar masa mea, asternuta de mine, la care tu esti primit sa canti de asemenea.

V spunea...

@V(iliu): vorbesti uitandu-te in oglinda? "@V: Vai de tine. Te minti pe tine chiar si in ceea ce crezi ca simti"

N-ai raspuns la intrebare, durerea pentru o fiinta (draga mie) moarta colectiv si faptul ca am iesit in strada o numesti ură? Numesti ura ceea ce-i face pe spanioli sa iasa in strada, 3 milioane? Numesti ura ceea ce-i face pe brazilieni sa iasa in strada, 1 milion? Apai scuza-ma dar iubirea de dupa perdea nu e iubirea pe care Dumnezeu/Budha/Allah/Unicul o vrea de la noi. Cred ca El vrea sa iesim in strada.

O sa ma opresc cand n-o sa te mai minti. Adica cand o sa recunosti gresalele tale. Cum te vad si te stiu, o sa mai bati câmpi multi p-aci sau aiurea.

Viliu spunea...

@V: Eu nu ma mint pe mine si nici nu intorc vorbele. Si nici nu cred ca stiu precis ce vrea El de la mine, alta decat a spus tuturor ca au de facut.

La celelalte intrebari, raspunsul meu e: da.

V spunea...

Deci si la revolutie ai stat dupa perdele. Banuiam.

Viliu spunea...

@V: Exact.

V spunea...

Deci esti un laș. Exact.